Returer & återbetalningspolicy

Återbetalning

För de flesta artiklar, i den osannolika situationen att din produkt är felaktig, kan du skicka den tillbaka till oss för återbetalning eller utbyte av varor inom 30 dagar efter mottagandet. 

Vänligen kontakta oss innan du returnerar artiklar.

Retur utav produkt.

Returer måste skickas via postnord och med spårbar försändelse.

Artiklar som inte kan returneras:

* Varje artikel som returneras mer än 30 dagar efter leveransen

Returer (om tillämpligt)

Du får prova er CalmBed i upp till 30 dagar. Har sängen gått sönder kan ni dock inte returnera den. När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har fått din returnerade artikel. Vi kommer också att meddela dig om godkännandet eller avslaget på din återbetalning. Om du är godkänd, kommer din återbetalning att behandlas, och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller den ursprungliga betalningsmetoden inom ett visst antal dagar.

När en återbetalning har blivit utfört tar det ett par arbetsdagar innan du får pengarna tillbaka på din bank. Du får även ett mejl av oss när en återbetalning har blivit utförd.


Försenade eller saknade återbetalningar (om tillämpligt)

Om du inte har fått någon återbetalning ännu, kontrollera först ditt bankkonto igen.

Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan din återbetalning officiellt publiceras.

Kontakta din bank. Det finns ofta någon behandlingstid innan en återbetalning publiceras.

Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning ännu, vänligen kontakta oss genom att använda vårt kontaktformulär.

Utbyten (om tillämpligt)

Vi ersätter endast föremål om de är defekta eller skadade. Vid köp av fel storlek behöver kunden stå för returfrakten. Vill du byta storlek så vänligen hör av dig till oss via vårt kontaktformulär. 

Frakt

Vi kommer att instruera dig via e-post i var du ska skicka ditt objekt för retur.

Du ansvarar för att betala för dina egna fraktkostnader för att returnera din vara. Fraktkostnader återbetalas inte. Om du får återbetalning dras kostnaden för returfrakt från din återbetalning.

Beroende på var du bor kan tiden det tar för din utbytta produkt att nå dig variera.