Vanliga frågor

Frågor om CalmBed

CalmBed kan hjälpa lugna ner din pälskling genom vår smarta design. Dom höjda kanterna gör att din pälskling känner sig skyddad och kan slappna av. CalmBed är även gjord utav lyxig fuskpäls vilket liknar deras mors päls. Detta ger dom en extra trygghetskänsla.

Vi tar stolthet i produkten av våra sängar. Vi använder oss endast av material i högsta kvalitet. Vi vet hur viktigt det är att en säng är mjuk och gosig så vi använder oss utav extra mycket fyllning i våra sängar för att säkerställa den bästa sömnen för din pälskling.

Ja du kan tvätta din CalmBed i tvättmaskin. Tvätta den på max 30 grader och på ett skonsamt program. OBS torka din CalmBed direkt efter du har tvättat den.

Vi rekommenderar att du plantorkar din CalmBed

Spana in vår storleks väljare på vår produktsida. Välj vilken ras du har så rekommenderar den automatiskt vilken storlek du bör köpa. Om du fortfarande är osäker eller om inte din ras finns med så vänligen hör av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig att välja storlek.

Nej, CalmBed finns endast tillgänglig i vår webbutik. Vi har valt att endast sälja direkt via vår webbutik för att kunna hålla våra priser så låga som möjligt.

Även om vi är övertygade om att din hund kommer att älska sin CalmBed så erbjuder vi en 30 dagars nöjdhetsgaranti. Denna garantin innebär att din hund får testa sin CalmBed i upp till 30 dagar.

Frågor om frakt

Frakten är gratis och leveranstiden är 1-3 arbetsdagar. Via skickar våra CalmBed via DHL från vårt lager i Skåne.

Nej det tillkommer inga tullavgifter. Du kommer inte behöva betala något extra när du köper hos oss.

Vårt lager ligger i Skåne. Detta gör så att vi kan erbjuda en snabb och gratis frakt till alla våra kunder.

Övriga frågor

Ja det kan du göra så länge vi inte har skickat din order än.

Om din beställning inte har blivit skickad än så maila oss så fort som möjligt så vi kan korrigera adressen. Om din beställning redan har blivit skickad så tar vi kontakt med fraktbolaget och försöker omdirigera ditt paket till rätt adress.