CalmBeds mission

Hunden är människans bästa vän och det är något vi på CalmBed värderar högt. Vårt mål med våra sängar är att hjälpa din pälskling få den bästa sömnen de kan få. CalmBed är en ny fantastiskt bra säng som har blivit viral över hela Sverige. Vi människor vet att sömnen är otroligt viktigt för ett gott välmående och ett välfungerande liv. Detta gäller även för våra husdjur. Bra sömn kan hjälpa din pälskling att må bättre och få ett bättre liv. 

Din hunds hälsa är viktigt

Vi alla önskar att våra hundar kan leva för alltid och därför är det viktigt för oss hundägare att göra det mesta av tiden vi har tillsammans. Genom god sömn och bra vila kan din hund få mer energi och mindre oro vilket således kan bidra till mer värdefull tid ihop. 

Stadig ökning av oro och ångest bland hundar

Enligt en studie finns det ca 1 miljon hundar i Sverige. Utav den miljonen kommer ca 40% av dessa hundar lida av någon sorts form av ångest under sitt liv.  Detta är något som inte ska tas med en klackspark. Inget stackars husdjur ska behöva lida ensamt. Hundratals av våra kunder har sett att en kärleksfull miljö tillsammans med våra CalmBeds har haft stora positiva effekter på deras hundars liv. Större leenden, mindre oro, längre och bättre sömn, och mindre aggressivt beteende är några av de resultat som våra kunder berättat om.

Därför är CalmBed den bästa hundbädden på marknaden.

Komfort och trygghetskänsla är CalmBeds huvudsakliga egenskaper. Det otroligt mjuka och sköna materialet som efterliknar deras mors päls är grunden till en bra säng som kan hjälpa din hund att lugna deras sensoriska beteenden vilket hjälper dom att varva ner och slappna av. 
CalmBeds höjda kanterna tillsammans med den lyxiga fuskpälsen skapar en “skyddande” vägg som din hund kan gräva ner sig i. Detta efterliknar känslan av att vara en valp igen och lägga sig intill deras mamma. Detta får din hund att känna sig trygg. 
CalmBeds sängar har ca 60% mer fyllning än våra konkurrenter. Vår extra fyllning gör att din hund har en extra fluffig och mysig säng. Det är det som gör CalmBed till den bästa sängen på marknaden. 
CalmBeds mål är att förbättra sömnen för både husdjur och dess ägare. Jag personligen har en hund vars lilla fantastiska liv har gjort mitt liv 100 gånger bättre genom att bara finnas. Min fina pomeranian Sally älskar sin CalmBed. Hon hade det väldigt svårt att vara hemma själv när jag gick till affären men vår fina CalmBed säng löste detta problem. Nu har Sally inga problem att vara själv så länge hon har sin gosiga CalmBed. 
Vår vision med CalmBed är att leverera nya och innovativa produkter för att hjälpa alla husdjur och dess ägare att leva så långa och bra liv som möjligt. 
Jag hoppas att du och din älskling kommer tycka om våra sängar från CalmBed.
 
Med vänliga hälsningar,
Grundare av CalmBed