Såhär stor hundbädd bör du köpa åt din hund

Hur stor hundbädd bör jag köpa till min hund? 

Hundar är precis som människor på det sättet att vi alla föredrar att sova på olika sätt. Visa hundar gillar att sova liggandes på rygg medans andra gillar att sova på sidan. Vissa hundar gillar att vila huvudet på en kant medans andra gör inte det. För att hitta den perfekta hundbädden till din hund bör du studera hur din hund sover. Vart brukar din hund gå och lägga sig och hur lägger din hund sig? Detta är ingen fråga som vi kan svåra på åt dig då det varier från hund till hund. Vi ser dock att dom flesta hundarna gillar att ha en lite större säng så dom har plats att röra sig i sängen. CalmBed är en perfekt hundbädd som passar till alla olika hundraser. CalmBeds smarta design gör så att vår bädd är perfekt för alla olika sovstilar. CalmBeds höjda kant kan fungera som en kudde för att avlasta nacken eller som en skyddade vägg till din kära hund. 

 

Välj rätt storlek på din CalmBed

Men vilken storlek på min CalmBed ska jag välja då? Det är fråga vi får ofta. Som tur är har vi utvecklat en storleks hjälpare på vår hemsida så du kan välja vilken ras du har och sedan får du vår storleks rekommendation till din hundras. Om du inte vill använda dig utav vårt verktyg så kan du även självklart mäta din hund med. Mät din hundlängd och lägg sedan till 20cm så kommer du hitta den perfekta CalmBeden till din kära hund. Tex om din hund är 60cm lång så rekommenderar vi att du köper en CalmBed i storleken 80cm (L).

 

Vad bör jag tänka på när jag köper en hundbädd?

En av dom viktigaste funktionerna på en hundbädd är att den är tvättbar. Även om du är noggrann med att tvätta av din hund efter varje promenad så kommer din hunds hundbädd bli smutsig över tid. Jag tror inte du vill veta hur mycket bakterier och smuts det är i en hundbädd efter bara några månader. Detta är något vi hade i åtanke när vi designade vår CalmBed. Både vår vanliga CalmBed och vår nya CalmBed med avtagbart överdrag går att tvätta i tvättmaskin så du enkelt kan hålla er hundbädd ren och fräsch.