Hur ofta ska jag tvätta min hundbädd?

Hur ofta bör jag tvätta min hundbädd?

PetMD rekommenderar att man tvättar sin hundbädd varannan vecka för att hålla hundbädden fri från uppbyggnad av bakterier och smuts. Om er hundbädd börjar lukta illa kan ni även tvätta den oftare än så. 

Hur ska jag tvätta min CalmBed?

Du ska tvätta din CalmBed i 30 grader på ett skonsamt program och utan sköljmedel.

Hur ska jag torka min CalmBed efter tvätt?

Vi rekommenderar att du plantorkar din CalmBed först och främst. CalmBed går även att ha i torktumlare men vi rekommenderar att du plantorkar din CalmBed istället för att förlägna livslängden på er hundbädd.

Går CalmBed att torka i torktumlare?

Ja CalmBed går att torka i torktumlare men vi rekommenderar att du plantorkar din CalmBed istälelt för att minmiera slitet på din CalmBed. Om du måste torktumla din CalmBed så rekommenderar vi att du använder ett skonsamt torkprogram.